fbpx

KONTAKTIRAJ NAS

Myrtle Beach, SC

Myrtle Beach je živo mjesto s prekrasnim plažama, elegantnim hotelima i mnogo turista. Work and Travel program ovdje pruža prirodu, događaje i poslovne mogućnosti. Nalazi se u saveznoj državi Južna Karolina, poznato po dugim plažama i raznim događanjima. Ima vrhunsku ugostiteljsku ponudu te je popularna destinacija za golf. Myrtle Beach je savršen za zabavu, šoping i porodice, te je domaćin mnogih događaja.

Work and Travel: Myrtle Beach
Uzbudljivo radno ljeto uz more i kilometarske plaže

Myrtle Beach nalazi se u saveznoj državi South Carolina, na istoku SAD. Mjesto je poznato po kilometarskim plažama i velikom broju turista u ljetnjom periodu. Samo mjesto je domaćin više muzičkih festivala i sportskih dešavanja, kao i zabavnih parkova.

Šta se ne smije u Myrtle Beach-u?

Ono što izdvaja Myrtle Beach od drugih plaža u SAD jeste činjenica da možete biti uhapšeni ukoliko posjetite plažu u tangama (zakonom zabranjeno!).

Šta možeš vidjeti u Myrtle Beach-u?

S druge strane, u Myrtle Beach-u se nudi vrhunski kvalitet ugostiteljskih usluga, te će ti tako uz pivo ponuditi kuvani kikiriki – da, kuvani! Myrtle Beach često nazivaju prestonicom golfa kraj mora, jer ima preko 100 terena za golf i mnoštvo aktivnih igrača. Sami građani ovog grada, međutim, vole da se nazivaju i prestonicom mini golfa (imaju tridesetak terena za mini golf). Koliko je ovo mesto usmjereno ka turizmu govore sljedeće brojke: postoji oko 1400 (procijenjuje se čak i 1700) restorana sa najraznovrsnijom ponudom, 450 hotela sa kapacitetom od 89600 mesta. Samo mjesto broji blizu 30000 stanovnika, ali se ta cifra u toku sezone penje i do 300000. Pored svoje duge plaže, Myrtle Beach privlači turiste ponudom dobre zabave, mogućnostima za izvanredan šoping, privlačan je i za porodice, domaćin je kulturnih i sportskih dešavanja i odiše gostoprimstvom.

Glavne prednosti za Work and Travel studente

Myrtle Beach u brojkama

Vremenska zona

klima

Myrtle Beach ima suptropsku vlažnu klimu sa prosječnom temperaturom od 24 do 30°C tokom ljetnjih mjeseci.

Najbliži gradovi

Najbliži aerodrom

poslodavci

Hoteli, restorani, prodavnice slatkiša, suvenirnice, sendvičare… Satnice, prekovremeni rad i drugi poslovi (Second Job) $8,25 – $10 po satu za pozicije bez bakšiša. Prekovremeni rad je moguć u samom vrhu sezone (jul-avgust). Svaki sat preko 40 sati nedeljno plaća se 50% više. Drugi poslovi se nalaze dosta lakše ukoliko se dođe u ranijem periodu programa.

smještaj

transport

Bicikl je najčešće prevozno sredstvo, mada je većina smještaja u blizini poslova.

Social Security Office

Najbliži SSN Office nalazi se u 1316 3rd Ave Conway, SC 29526

favicon128x128

POPULARNI PROGRAMI