fbpx

KONTAKTIRAJ NAS

Uslovi kupovine

Ovim se uslovima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija usluga koje su ponuđene na web stranici www.experienceusa.ba. Web stranica www.experienceusa.ba može se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uslovima i pravilima.

Prodavac je Experience Work and Travel d.o.o., Ulica Slobodana Kusturića broj 11, 78000 BANJA LUKA, a kupac je posjetilac ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavcu te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica ili pouzećem.

NARUČIVANJE

Kupac naručuje uslugu ili usluge putem elektronskog obrasca narudžbe.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jednu uslugu, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u nacionalnoj valuti Bosne i Hercegovine (KM) s PDV-om.

Kupac dodatno ima mogućnost prikaza cijena u američkim dolarima te eurima.

Usluga se naručuje elektronskim putem, pritiskom na određenu uslugu te spremanjem iste u korpu.

Usluga se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

PLAĆANJE

Naručene usluge plaćaju se online jednom od kreditnih kartica: Mastercard, Maestro ili Visa.

KONSULTACIJE I REZERVACIJE

Naručene usluge i rezervacije za programe Work & Travel pakuju se i isporučuju na više načina – u elektronskom formatu te se dostavljaju kupcu putem elektronske pošte, uživo kroz savjetovanje i usluge pripreme dokumentacije.

Ako kupac ne primi elektronsku poštu, ili obavijest o rezervaciji, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavača kako bi se poduzele radnje pronalaska rezervacije ili kako bi se poslala zamjenska elektronska pošta.

Prodavac se obvezuje poslati elektronsku poštu kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija. Nakon zaprimanja te potvrde prodavac se obvezuje poslati elektronsku poštu u roku do 5 (pet) radnih dana.

REKLAMACIJE

Prodavac se obvezuje pružiti uslugu koja tehnički odgovara opisu usluge navedenom na www.experienceusa.ba.

U slučaju tehničkih problema na serveru prodavca koji onemogućavaju pristup rezervacijama ili drugim konsultantskim uslugama, kupac je dužan o tome kontaktirati prodajnu službu prodavca koja će ponuditi adekvatno rješenje koje u sebi neće sadržavati nikakvu naknadu i daljnje troškove od strane kupca. Kupac nema pravo tražiti povrat novca u ovoj situaciji.

ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA

Sva prava u vezi sa materijalom, savetima i programima pruženim kao deo usluge su pridržana. Izdavač je Experience Work and Travel d.o.o. Kupac se obvezuje da neće neovlašteno koristiti, umnožavati, ili prodavati materijal i informacije dobijene kao deo usluge.

OPŠTE

Experience. zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje experienceusa.ba stranica. Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine.

Usluge koje Vam pruža experienceusa.ba Internet prodavnica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računarsku opremu i usluge za pristup našoj web stranici. Experience nije odgovorna za troškove telefona, Internet prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Iako Vam Experience. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Experience ne može garantovati da će usluge na experienceusa.ba odgovarati Vašim potrebama.

Experience takođe ne može garantovati da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko dođe do grešaka, molimo Vas da je prijavite na email banjaluka@experienceusa.ba kako bismo je otklonili na najbrži mogući način.