fbpx

KONTAKTIRAJ NAS

Aspen, Colorado

Ako ste željni planinskih avantura u živopisnom okruženju, Aspen je mjesto za vas! Ovaj grad u srcu planina nudi sezonske poslove u brojnim restoranima, hotelima i trgovinama. Tokom ljeta, studenti na Work and Travel programu mogu uživati u aktivnostima kao što su planinarenje i biciklizam, a takođe će biti dio multikulturne atmosfere. Pored toga, Aspen tokom cijele godine nudi različite kulturne i zabavne aktivnosti.

Glavne prednosti za Work and Travel studente

Aspen u Brojkama

Vremenska zona

klima

U ovom regionu preovladava planinska klima. Ljetni mjeseci su obično svježi i prijatni sa temperaturama koje se kreću izmedju 15 i 25 celzijusa. Takodje, Aspen ima nisku vlažnost vazduha tokom cijele godine.

Najbliži gradovi

Najbliži aerodrom

poslodavci

Mnogo je poslodavaca koji nude poslove za J1 studente tokom ljetne sezone. Možete da birate izmedju mnogobrojnih restorana, hotela, suvenirnica itd. Satnice se kreću od $18 – $25, a postoji mogucnost i prekovremenog rada koji se placa 50% dodatno da redovnu satnicu. Ucesnici Work and Travel programa veoma lako pronalaze dodatne poslove u Aspenu.

smještaj

transport

Aspen nudi gradski autobus, a takodje postoji sistem kojim se ovaj grad povezuje sa obližnjim gradovima kao što su Snowmass, Basalt i Carbonudale.

Social Security Office

Najbliži SS Office se nalazi u gradu Grand Junction.
favicon128x128

POPULARNI PROGRAMI