fbpx

KONTAKTIRAJ NAS

Radi, studiraj i živi u Kanadi!

Program Work and Study Canada daje ti mogućnost da kao mlada osoba osjetiš život u Kanadi. Idealna kombinacija poslovnog usavršavanja i studiranja sa mogućnosti trajnog ostanka u ovoj državi.

WORK AND STUDY CANADA: informacije o programu

Work and Study Canada program te zove da dođeš u Kanadu i usavršavaš se na koledžu dok istovremeno stičeš plaćeno akademsko radno iskustvo u struci. Možeš i da ostaneš trajno u ovoj državi ukoliko ti se dopadne kanadski stil života. Ako si mlada osoba koja ima 18 – 35 godina, program Work and Study Canada predstavlja najjednostavniji način da otputuješ u ovu državu.

Work and Study Canada program nudi dvije opcije: 6 mjeseci studija + 6 mjeseci rada u struci nakon studiranja ili 12 mjeseci studija + 12 mjeseci rada u struci nakon studiranja

Smjerovi koje možeš da studiraš u Kanadi su: Customer Relations , International Business Management, Hospitality Management, Digital Marketing, UI/UX Design, Web & Mobile App Development, Network & System Solutions i Health Care Assistant.

Tokom prvih 6 mjeseci učenja/studiranja možeš legalno raditi 20 sati sedmično. Nakon perioda studiranja/usavršavanja koledž će ti pomoći da pronađeš plaćeno radno zaposlenje u struci. Koledž na kojem ćeš studirati ima preko 120 kompanija s kojima sarađuje i koje nude opciju sticanja radnog iskustva. Po završetku studija možeš legalno raditi koliko god želiš.

Kanada je poznata po svojoj multikulturalnosti i otvorenosti prema pridošlicama, što čini boravak u ovoj državi veoma ugodnim i uzdudljivim iskustvom. Koledži u Kanadi takođe su među najboljima u svijetu, što znači da ćeš garantovano dobiti kvalitetno obrazovanje koje će biti od velike pomoći za dalji razvoj karijere.

Uslovi učešća
programa

favicon128x128

LOKACIJE
PROGRAMA

Vancouver

Toronto

Halifax

Samo par koraka te dijeli od života u Kanadi!

Ukoliko imaš završenu srednju školu ili fakultet, a uz to poprilično dobro govoriš engleski jezik – već ispunjavaš najbitnije uslove za učešće na ovom programu. Popuni formu za prijavu i mi ćemo ti pomoći da brzo i lako otputuješ u Kanadu i stekneš neprocjenjivo životno iskustvo.

OSJETI ŽIVOT U KANADI!

S obzirom na veliku vrijednost koju studenti dobijaju kroz radno iskustvo u Kanadi, program Work and Study Canada predstavlja jedinstvenu priliku za sve koji žele da poboljšaju šanse za karijerni napredak, prošire svoje vidike te steknu finansijsku nezavisnost. Rad u stranoj državi nije samo značajno iskustvo za razvoj poslovnih vještina i sticanje novih perspektiva, već takođe omogućuje učenje o novoj kulturi i načinu života, kao i usavršavanje engleskog jezika što predstavlja ogromnu kompetetivnu prednost u globalno povezanom svijetu u kojem živimo.

Za vrijeme Work and Study Canada programa dobićeš jasan u uvid u to kako funkcioniše jedna od najvećih svjetskih ekonomija i imaćeš priliku da se umrežiš sa velikim brojem profesionalaca u oblasti u kojoj radiš. Kao učesniku programa biće ti obezbijeđen smještaj u blizini studentskog kompleksa, imaćeš pristup sveobuhvatnoj podršci što se tiče života i studija, a svakodnevno ćeš moći da učestvuješ u različitim kulturnim aktivnostima.

Kanada je jedna od najsigurnijih zemalja za život, a ujedno je i država s mnogobrojnim prirodnim ljepotama i zanimljivim gradovima, poput Toronta, Vankuvera, Montreala i drugih. Tokom slobodnog vremena imaćeš priliku da putuješ i istražiš različite dijelove zemlje kao i da učestvuješ u aktivnostima koje su karakteristične za Kanadu poput gledanja hokeja na ledu sa novim kolegama, izleta po planinama, rekreacije brdskim biciklima, skijanja i snowboardinga.

DETALJI PROGRAMA

Ko se može prijaviti?

Svi kandidati koji imaju između 18 i 35 godina.

Da li je potrebno da trenutno imam status studenta?

Nije potrebno, možete se prijaviti i sa srednjom školom.

Da li možemo da radimo tokom studija i koliko?

Možete da radite tokom studija, 40 sati sedmično.

Koji smjerovi su dostupni za usavršavanje?

Hospitaliti, biznis menadžment, digitalni marketing, dizajn, smjerovi iz IT-a, health care.

Na koji je period možemo boraviti u Kanadi?

Možete boraviti 12 ili 24 mjeseca.

Da li može više ljudi da se prijavi zajedno?

Naravno, grupe ljudi, parovi mogu da se prijave da idu zajedno i da žive zajedno.

Da li možemo da napustimo Kanadu u nekom periodu?

Možete, vaša viza vam dopušta da ulazite i izlazite iz Kanade koliko želite.

Koliko traje proces od prijave do odlaska u Kanadu?

Prosjek je tri mjeseca.

Kad se mogu prijaviti?

Prijave primamo tokom čitave godine.

Partnerski koledži u Kanadi!

favicon128x128

DRUGI POPULARNI PROGRAMI