fbpx

KONTAKTIRAJ NAS

Dozvoli nam da ti se predstavimo

U posljednjih 13 godina Experience centar za mlade pomogao je više od 7.860 studenata da učestvuju i uspješno realizuju programe kulturološke razmjene koji se baziraju na putovanju u inostranstvo te stručnom i ličnom usavršavanju kroz rad i/ili studije.

mi smo experience centar za mlade

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, predanom radu, visokom stepenu profesionalnosti i internacionalnim partnerstvima, kreirali smo mrežu sigurnih poslovnih konekcija koji učesnicima naših programa garantuju najatraktivnije dostupne ponude za posao i/ili studije na najpopularnijim lokacijama u državama poput Amerike, Kanade i Njemačke.

Za sve studente i mlade ljude koji su voljni da zakorače ka novim avanturama u radu ili studiranju u inostranstvu, kreiramo najbolje moguće iskustvo na osnovu prethodno utvrđenih želja, ciljeva i potreba.

Priču o Experience centru za mlade, vodećoj regionalnoj agenciji za rad i školovanje studenata u inostranstvu, započeli smo 2010. godine otvaranjem kancelarije u Doboju koja je tada brojala tek dvije osobe. 

Željeli smo da pomognemo našim studentima da otputuju u inostranstvo na određeno vrijeme i osjete kako izgleda život, rad, multikulturalnost, samostalnost i odgovornost u novoj i drugačijoj sredini.  

Zahvaljujući jasnoj viziji, strasti prema poslu i želji dvojice prijatelja da svoja iskustva koja su doživjeli na Work & Travel USA programu prenesu dalje, postali smo vodeći Centar za mlade koji broji poslovnice u Banjaluci, Sarajevu, Mostaru i Doboju i 10 zaposlenih.

Danas, uz inicijalni program Work & Travel USA, pružamo mladima i mogućnost stručnog usavršavanja kroz programe Internship / Trainee USA kao i kroz programe rada i studiranja u inostranstvu (Kanada i Njemacka).

1 225+

radnih ponuda

7860+

STUDENATA IZ BIH

5

NAJVEĆIH AMERIČKIH SPOZNORSKIH AGENCIJA

95%+

odobrenih viza

ZAŠTO IZABRATI EXPERIENCE?

jer vaša iskustva govore za nas

Najbolje smo ocijenjena agencija za rad i školovanje studenata u inostranstvu na Balkanu.

jer mi živimo
to što radimo

Posao kojim se bavimo postao je naš životni stil i neizmjerno smo srećni što vam možemo pomoći da i vi doživite Experience avanturu.

favicon128x128

zaprati experience na društvenim mrežama

favicon128x128

POPULARNI PROGRAMI