fbpx

KONTAKTIRAJ NAS

Martha's Vineyard, MA

Ovo ostrvo sa prostranim plažama, bajkovitim kućicama i neopisivom prirodom je omiljena destinacija bogatijeg dijela stanovništva iz Amerike, Kanade i Evrope. Ostrvo nudi mnogo poslovnih prilika, posebno u restoranima, hotelima i prodavnicama bicikala. Uživanje u autentičnom izgledu ostrva, porodičnim kafeterijama, nevjerovatnim sladoledžinicama i unikatnim buticima čini ovo mesto posebnim na svoj način.

Work and Travel: MARTHA'S VINEYARD
POSAO NA ČAROBNOM OSTRVU

Ostrvo u Atlantskom okeanu, prostrane, peskovite plaže, bajkovite kućice i hoteli, svetionici, neopisiva priroda… Ukoliko su ovi kratki opisi zagolicali tvoju maštu, onda definitivno predlažemo da nastaviš sa upoznavanjem Martinih Vinograda. Martha`s Vineyard je ostrvo u Atlantskom okeanu koje je od kopna udaljeno oko 9 milja. Ovo ostrvo se sastoji od 6 gradića (Edgartown, Oak Bluffs, Vineyard Haven, Tusbury, Chilmark i Aquinah) ukupan broj stanovnika van sezone je oko 15000. U letnjem periodu, broj ljudi na ostrvu je višestruko veći. Osobe koje se uglavnom odlučuju da provedu svoj letnji odmor na ovom ostrvu, čine bogatiji deo stanovništva Amerike, Kanade i ponekih delova Evrope. Tako recimo, bivši predsednik Amerike, Barack Obama je prethodnih 6 letnjih odmora proveo na ovom ekskluzivnom ostrvu. Pored njega, Martha je očigledno interesantna destinacija i za Bill Clintona, Meg Ryan, Lady Gagu i mnoge druge.

ostale informacije

PRILIKE ZA POSAO I UŽIVANJE

Na ovom ostrvu postoji veliki broj restorana i hotela, što ga pored svoje lepote čini još interesantnijim za Work and Travel studente. Na ostrvu je zastupljena vožnja bicikla, tako da veliki broj studenata radi i u prodavnicama za rentiranje bicikli. Prodaja sladoleda, skupljanje loptica na mnogobrojnim golf terenima, košenje trave… Lista poslova koji studenti rade kao second job je dosta duga! Ukoliko se odlučiš za Martine Vinograde, predlažemo da sletiš na aerodrom u Bostonu. Od Bostona do ostrva ima oko 90 milja, što ti otvara velike mogućnosti ukoliko u toku sezone uspeš da spojiš dva day off-a i odlučiš da odeš u grad, jedeš u McDonalds-u, piješ kafu u Starbucks-u, kupuješ u $ Store, poslušaš neki od mnogobrojih koncerata – jer to na ostrvu nećeš naći! Martha`s Vineyard je ostrvo koje je autentično kako po svom izgledu, tako i po nekim drugim stvarima. Recimo, postoji jedan veliki market (u kome zaista imaš sve što ti treba), veliki broj porodičnih kafeterija, neverovatnih sladoledžinica, unikatnih butika i sve što vidite je posebno na svoj način!

favicon128x128

POPULARNI PROGRAMI